SHIKONI


Se si krijohet shija mesdhetare në kuzhinën e Giro Mamas
SANDUIÇ

Për gourmet të vërtetë

Giro tradicionale ose sanduiç klasik, përdorim vetëm përbërës të freskët dhe me kualitet të lartë për përgatitjen e sanduiçave tona.

PJATA

Shije autentike greke

Shije mishi himët I coptuar, përgatitur sipas receti të kontrolluar tradicional me perime lokale  organike përgatitur në mënyrë moderne.SALLATA

Ngjyrat e natyrës në pjatë

Si meze ose ushqim kryesor, sallatat tona janë çdo here zgjidhje e vërtetë për ata që duan të ushqehen shëndetshëm.

KREPA

Koha më e mirë e ditës

A keni shijuar krepat tona? Jo? Po?
Atherë provoni të hani „veç“ një.
500К+
USHQIME TË SHITURA
1
LOKACION
8
VITE EKSPERIENCË
100%
KONSUMATORË TË KËNAQUR