ПОРЦИИ


Гиро порција

Гиро порција

Свинско / Пилешко

Пита, месо, ѕаѕики, домати, кромид, кечап, сенф, помфрит

280 ден.

Суфлаки порција

Суфлаки порција

Свинско / Пилешко

Пита, суфлаки, ѕаѕики, домати, кромид, кечап, сенф, помфрит

240 ден.

Плескавици порција

Плескавици порција

 

Лебче, плескавица, домати, кромид, кечап, мајонез, помфрит

240 ден.

Пилешки стек порција

Пилешки стек порција

 

Лебче, пилешки стек, домати, кромид, кечап, мајонез, помфрит

260 ден.

Помфрит порција

Помфрит порција

Голем / Мал

Помфрит, кечап, мајонез
.

60/40 ден.

This will close in 20 seconds