САЛАТИ


Ѕаѕики порција

Ѕаѕики порција

Краставици, кисела павлака, зачини

 

60 ден.

Шопска салата

Шопска салата

Домати, краставици, кромид, сирење

 

80 ден.

Грчка салата

Грчка салата

Домати, краставици, кромид, сирење, маслинки

100 ден.

This will close in 20 seconds